Husqvarna LC 356 V

Vse za čisto in urejeno okolico hiše

Pri urejanju okolice hiše si lahko pomagamo z nekaterimi učinkovitimi napravami, ki garantirajo čudovit rezultat. Neumno bi se bilo odrekati prednostim, ki jih nudijo sodobne kosilnice, motorne žage in drugi pripomočki na tem področju.

Vrtne kosilnice

Najbolj opazno razliko naredijo vrtne kosilnice, zato se splača izbrati kakovostno napravo. Ena možnost so klasične bencinske kosilnice, na primer Husqvarna LC 356 V, ki zagotavlja izredno učinkovitost tudi na zahtevnem terenu. Pravzaprav je Husqvarna LC 356 V namenjena prav košnji večjih površin in bolj zapletenih vrtov, za to vrsto uporabe pa poleg zmogljivosti in vzdržljivosti ponuja tudi nekatere manj opazne prednosti, na primer pogonski sistem AutoWalk 2 za enostavno premagovanje razdalj na večji zelenici. S košaro za pokošeno travo in različnimi načini košnje pokriva Husqvarna LC 356 V potrebe različnih uporabnikov, tako domačih kot profesionalnih.

Vrtne kosilnice sicer ponujajo še veliko izbire. Poleg klasičnih motornih so na voljo še električne, seveda pa se lahko opremimo s sedežno kosilnico ali kakšno drugo izvedbo.

Motorne žage

Prav tako pomembno je, da se pri urejanju okolice hiše posvetimo drevju in grmičevju. Prav to je pogost razlog za neurejen videz okolice, zato se je treba opremiti s kakovostno motorno žago. Na tem področju izstopajo motorne žage Stihl, še posebej manjši okretni modeli, ki so kot nalašč za tovrstno rabo. Vsestranske motorne žage Stihl bodo zadovoljile zahteve vseh domačih uporabnikov, poslužili pa se jih bodo tudi profesionalci, ki iščejo priročno žago za hitro delo. Omogočajo čiščenje podrasti in grmičevja, obrezovanje dreves, zmogljivejši modeli pa tudi podiranje manjših dreves in rezanje drv. Seveda so motorne žage Stihl na voljo preko širokega zmogljivostnega spektra, tako pa odgovarjajo tudi potrebam zahtevnejših uporabnikov. A za čiščenje in urejanje okolice hiše so dovolj tudi vstopni modeli, ki so s svojo ceno zelo prijazni do domačih uporabnikov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja