Zmigaj se, poletje te čaka!

Vsi ljubitelji poletnih dni zagotovo komaj čakate, da pridejo tisti dnevi, ko uživate na vodi. Prektično ni dneva, ko ne veste kam bi se odpravili. Seveda je v času poletja super, da kakšen dan izkoristite za SUP doživetje. To še ne pomeni, da je potrebno supati ves dan. Sup si lahko vzamete seboj na plažo ali na vaše plovilo. V kolikor ste ljubitelju plovbe bo sup zagotovo odličen pripomoček, da boste prišli še do tako težko dostopnih obal. Vse kar potrebujete je, da na vaše plovilo dodate veslo in pumpo v kolikor boste sup napihnili kasneje. Seveda je možno sam sup pripeti tudi za plovilo in se lahko kdo na njem tudi pelje v času vaše mirne plovbe. Napihljivi supi so postali res priročni, praktično ga lahko vzamemo kamorkoli.

Če pa boste svoje dni večinoma preživljali na obali in nimate namena odpluti vam priporočamo, da sup postavite v senco, saj bo tako ostal dlje časa odlično ohdanjen. Sonce je zagotovo velik dejavnik zakaj se pričnejo supi hitreje uničevati. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na vodo in na to da ga po koncu vsake uporabi tudi dobro očistimo. Ob nenehni uporabi supa, sol zagotovo pusti pečat na deski in ga počasi razjeda. Res, da so napihljivi supi izdelani iz kvalitetnih materialov, je še vse eno potrebno upoštevati, da je potrebno sup večkrat očistiti, v kolikor ga želimo uporabljati dlje časa.

Naj vam omenimo, da vestni uporabniki supa, sup očistijo večkrat letno. Sam sup se tako lahko uporablja tudi več kot 20 let. Ja to je res doba, ko bi marsikdo sup že zamenjal in si kupil novega. Vendar je potrebno vedeti, da nam čiščenje samega supa vzame res malo časa in tako lahko tako prihranite kar nekaj denarja.

Za odlično očiščen sup potrebujete zgolj krpo in vedro vode.

Seveda ne pozabite očistiti tudi sup vesla v kolikor ste ga uporabljali čez leto! Supanje!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja